طراحی سایت شرکتی

سایت‌های شرکتی یکی از مهمترین سایت‌هایی هستند که در بستر اینترنت در حال فعالیت می‌باشند. این سایت‌ها جهت معرفی یک شرکت و خدمات آن طراحی می‌گردند. برای همین خیلی مهم است که در طراحی سایت شرکتی، به مهمترین نکات و اصول طراحی توجه داشته باشیم.

مشاوره با کارشناسان نیکراد وب

فرم روبرو را تکمیل کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما ارتباط برقرار کنند.

درخواست مشاوره طراحی سایت

سایت شرکتی چیست؟

سایت شرکتی سایتی است که به شرکت‌ها و واحدهای صنفی اختصاص دارد. در هر حقیقت هر صنفی که خدماتی برای ارائه داشته باشد، میتواند از سایت شرکتی برای معرفی خود استفاده نماید. وجود سایت شرکتی برای شرکت‌ها امری بسیار مهم است؛ چرا که با وجود آن میتوان یک رزومه آنلاین از شرکت و خدمات به سایرین ارائه کرد. سایت شرکتی را میتوان به عنوان یک نماینده از شرکت در نظر گرفت که در بستر اینترنت وجود دارد. کاربرانی که امکان مراجعه حضوری به شرکت را ندارند، می‌توانند با ورود به سایت شرکت موردنظر به اطلاعات جامعی راجع به آن دست پیدا کنند. سایت‌های شرکتی باعث پیشرفت و رشد شرکت می‌شوند و در سوددهی برای شرکت تاثیر زیادی دارند.

چه شرکت‌هایی نیاز به طراحی سایت شرکتی دارند؟

تقریبا هر شرکت و واحد صنفی میتواند از سایت شرکتی برای معرفی خود استفاده نماید. از شرکت‌های کوچک تا شرکت‌های بزرگ، همگی می‌توانند با یک سایت مناسب در بستر اینترنت به فعالیت بپردازند. به طور کلی تقریبا بیش از 90 درصد شرکت‌ها قادرند از طراحی سایت شرکتی استفاده کرده و به پیشرفت خود کمک نمایند. از میان شرکت‌های موجود شرکت‌هایی چون هواپیمایی، باربری، شرکت‌های برنامه‌نویسی و طراحی سایت، شرکت‌های مهندسی و فنی و کسب و کارهای مشابه دیگر، نیاز به طراحی سایت شرکتی دارند. در سایت شرکتی میتوان علاوه بر فروش خدمات، نمونه کارهای خود را قرار داده تا کاربران بتوانند به راحتی خدمات موردنظر خود را پیدا نمایند.

بهترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت شرکتی

امروزه سیستم‌ مدیریت محتواهای زیادی در اختیار طراحان سایت قرار دارد. با وجود این سیستم‌ها، صاحبان شرکت‌ها قادرند خدمات سایت خود را در بستر اینترنت به دیگران معرفی نمایند. از معروفترین سیستم‌های مدیریت محتوا میتوان به وردپرس، جوملا، دروپال و … اشاره کرد. اما از میان این موارد، سیستم مدیریت محتوای وردپرس جزو پرطرفدارترین و محبوبترین‌ CMSها به شمار می‌رود. دلیل محبوبیت CMS وردپرس این است که کار با آن آسان بوده و هر فردی میتواند کنترل سایت خود را توسط آن بدست بگیرد. سایت‌های شرکتی وردپرسی، کاربرپسند هستند و بسیار انعطاف‌پذیر می‌باشند.

طراحی سایت شرکتی چگونه است

سایت شرکتی همانند سایت‌های دیگر به صورت اختصاصی و یا وردپرسی قابل طراحی است. مدیرانی که قصد دارند سایتشان از صفر تا صد کدنویسی شده و کاملا اختصاصی طراحی گردد، می‌توانند به سراغ طراحی سایت شرکتی اختصاصی بروند. طراح سایت در سایت اختصاصی، باید تمام بخش‌های سایت را طبق نیاز کارفرما کدنویسی کند. برای همین هزینه طراحی سایت شرکتی در این حالت بیشتر از سایت‌های وردپرسی خواهد بود. در سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از پایه نبوده و تنها میتوان کدهای بخش‌هایی از سایت را تغییر داد. سایت اختصاصی و سایت وردپرسی هر کدام از مزایا و ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند که کارفرما می‌تواند با توجه به آنها، نحوه طراحی سایت شرکتی را انتخاب نماید.

سایت شرکتی سایتی است که به معرفی شرکت و خدمات آن مربوط است. مدیران و کارفرمایان می‌توانند با استفاده از سایت شرکتی، یک رزومه قوی از خود در بستر اینترنت منتشر کنند و به معرفی شرکت و خدمات خود بپردازند. برای همین طراحی سایت شرکتی باید طبق اصول درستی انجام گیرد و تمام قواعد و استانداردهای لازم در آن رعایت گردد. از مهمترین اصول طراحی سایت شرکتی میتوان به ریسپانسیو بودن سایت، طراحی سایت بر اساس اصول سئو و طراحی سایت به صورت چند زبانه اشاره کرد.

ویژگی های یک سایت شرکتی چیست؟

سایت شرکتی از نظر بسیاری از ویژگی‌ها با سایت‌های دیگری چون سایت فروشگاهی و سایت شخصی شباهت دارد. اما یک سری ویژگی‌ها و مزایا وجود دارد که مختص سایت شرکتی می‌باشد. این ویژگی‌ها عبارتند از:

ریسپانسیو بودن

تقریبا هر سایتی باید به صورت واکنش گرا و ریسپانسیو طراحی گردد. سایت‌های شرکتی نیز باید واکنش گرا باشند تا در هر پلتفرمی برای کاربر به خوبی نمایش داده شوند. در صورتی که این مورد در طراحی سایت شرکتی مورد توجه قرار نگیرد، بسیاری از کاربران و مشتریان از دست خواهند رفت.

نشر مطالب در شبکه‌های اجتماعی

تعامل دو طرفه سایت شرکتی با صفحات مجازی بسیار مهم است؛ این یعنی کاربر بتواند در صورت تمایل، صفحه‌ای از سایت را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارد. همچنین کاربر باید بتواند از طریق لینک سایت شرکتی در بیو شبکه اجتماعی، وارد سایت شده و از آن استفاده نماید.

طراحی و شکل ظاهری جذاب و مناسب

یکی از ویژگی‌های سایت شرکتی استفاده از رنگ و طرح‌های مناسب در طراحی سایت است. چرا که اولین چیزی که به چشم کاربر می‌آید، طراحی و شکل ظاهری سایت است. بنابراین بهتر است پیش از شروع طراحی سایت شرکتی، با روانشناسی رنگ‌ها آشنایی داشته باشید و هر المانی را با رنگ مناسبی به کار ببرید.

طراحی صفحات اختصاصی

منظور از صفحات اختصاصی، صفحاتی هستند که به معرفی خدمات و محصولات شرکت می‌پردازند. در صورتی که شرکتتان از خدمات خاصی برخوردار است، بهتر است به هر کدام یک صفحه جداگانه اختصاص بدهید و به خوبی آن را معرفی نمایید. با این کار مخاطبان به راحتی به خدمات مورد نظر خود دسترسی پیدا می‌کنند و بیشتر جذب سایت و شرکت می‌شوند.

طراحی صفحات تماس با ما و درباره ما

صفحه درباره ما و تماس با ما سایت شرکتی بسیار مهم است؛ چرا که کاربر از طریق این صفحات اطلاعاتی راجع به شرکت و نحوه ارتباط پیدا خواهد کرد. برای همین باید این صفحات به درستی طراحی گردند و اطلاعات کامل درونشان قرار گیرد.

طراحی سایت شرکتی چه اصولی دارد؟

برای طراحی سایت شرکتی، باید به چند اصل مهم توجه شود. این اصول عبارتند از:

  • توجه به استانداردهای طراحی سایت

منظور از استانداردهای طراحی سایت، سرعت لود صفحات، بخش‌بندی سایت، طراحی منو و جایگاه درست آن، تقسیم‌بندی و مواردی این چنینی است. در طراحی سایت شرکتی باید به این موارد توجه زیادی داشته و تمام آنها را مدنظر قرار داد. برای مثال سرعت بارگذاری صفحات هم در جذب مخاطب تاثیر دارد و هم در کسب جایگاه بهتر در موتورهای جستجو. برای همین باید تمام مواردی که منجر به سرعت لود بالا می‌شود را در نظر گرفت تا سایت شرکتی به طور بهینه‌ای طراحی گردد.

  • طراحی سایت شرکتی با توجه به اصول سئو

هر سایتی برای دیده شدن نیاز به بهینه‌سازی و سئوسازی دارد. سایت شرکتی نیز باید بر اساس اصول سئو طراحی شود تا بتواند به جایگاه بالایی در موتورهای جستجو دست پیدا کند. برای همین بهتر است از همان ابتدا به اصول مرتبط در این‌باره توجه شود تا سایت از سئوی قوی برخوردار شود.

  • طراحی سایت شرکتی به صورت واکنش گرا

همانطور که گفته شد ریسپانسیو بودن سایت مسئله بسیار مهمی است. برای همین سایت شرکتی باید به صورت واکنش گرا طراحی گردد تا کاربر با هر پلتفرمی که وارد سایت می‌شود، بتواند از تمام بخش‌های سایت به خوبی استفاده نماید.

  • طراحی سایت شرکتی به صورت چند زبانه

در صورتی که شرکتتان یک شرکت بین المللی است، بهتر است سایت را به صورت چند زبانه یا دو زبانه (فارسی و انگلیسی) طراحی کنید. با این کار می‌توانید به راحتی راه ورود به بازارهای جهانی را باز کنید و تجارت خود را در سطح جهانی رونق بخشید.

مراحل طراحی سایت شرکتی چگونه است؟

برای طراحی سایت شرکتی طبق اصول استاندارد، بهتر است این 5 مرحله را در نظر داشته باشید:

  • درک بازار و مشتریان شرکت

کار طراحی سایت شرکتی را باید با یک راهبرد صحیح شروع کرد. برای همین در قدم اول باید بازار را درک کرده و مشتریان طراز اول را تشخیص داد. در این مرحله باید به دلایل استفاده مشتریان از سایت توجه کرده و خدمات موردنظر آنها را شناسایی کرد.

  • درک تمایلات مشتریان و تصمیم‌گیری آنها

در طراحی سایت شرکتی، باید به تمایلات مشتریان و انگیزه‌ آنها از استفاده از سایت توجه کنید. با این کار قادر خواهید بود سایت را با توجه به نیازهای فردی مشتریان طراحی کنید و آنها را جذب سایت و شرکت نمایید.

  • انتخاب زبان مناسب برای سایت

بهترین زبان برای سایت‌های شرکتی ایرانی، فارسی است؛ چرا که مخاطبان عمده آن را کاربران ایرانی تشکیل می‌دهند. با این حال اگر سایتتان یک سایت بین المللی است، می‌توانید از زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم سایت استفاده نمایید.

  • کشیدن نقشه و طرح کلی سایت

کشیدن نقشه و طرح کلی سایت باعث می‌شود تا بتوانید تمام جزئیات را در سایت پیاده‌سازی کرده و چیزی را از قلم نندازید. با این کار هم سایت از نظر طراحی قوی‌تر شده و هم کاربران به مشتریان بالقوه شرکت تبدیل خواهند شد.

  • بهینه‌سازی سایت شرکتی برای پلتفرم‌های مختلف

مجددا در این بخش نیز تاکید می‌کنیم سایت را به گونه‌ای طراحی کنید که در تمام پلتفرم‌ها قابل استفاده باشد. در غیر این صورت، سایت شرکتی شما در رتبه پایینی قرار خواهد گرفت.