طراحی سایت اختصاصی
مشاوره با کارشناسان نیکراد وب
فرم روبرو را تکمیل کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما ارتباط برقرار کنند.
طراحی سایت اختصاصی چیست؟
طراحی سایت اختصاصی یعنی سایت شما از ابتدا به طور کامل کدنویسی میشود. برای همین جهت طراحی سایت اختصاصی نیاز به یک شخص برنامه نویس است تا بتواند با استفاده از یک زبان برنامه نویسی، سایت را پیادهسازی نماید. سایتهای اختصاصی نقطه مقابل سایتهایی چون وردپرس با قالب آماده هستند. در سایتهای وردپرسی نیاز به کدنویسیهای اولیه نبوده و از یک قالب آماده جهت طراحی سایت استفاده میشود. برای همین افرادی که دوست دارند از یک سایت خاص با امکانات و ویژگیهای منحصربفرد برخوردار باشند، بهتر است به سراغ طراحی سایت اختصاصی بروند. در این نوع از سایتها، کلیه بخشهای سایت به صورت صفر تا صد با کدنویسی اختصاصی توسعه داده میشوند. در طراحی سایت اختصاصی بیشتر از زبانهای برنامه نویسی PHP یا ASP استفاده میشود.
ویژگیها و مزایای طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت اختصاصی مزایا و ویژگیهای خاصی دارد که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سایت اختصاصی قابلیت توسعه اصولی دارد و میتوان در آن تغییرات دلخواه را به راحتی انجام داد.
- سایتهای اختصاصی از طراحی گرافیکی خاص و متناسب با سلیقه مشتری برخوردار هستند. برای همین افرادی که دوست دارند از یک طرح گرافیکی منحصربفرد در سایتشان برخوردار باشند این دسته از سایتها گزینه مناسبی برایشان خواهد بود.
- سایتهای اختصاصی به دلیل اینکه از ابتدا کدنویسی میشوند، از سطح امنیتی بیشتری برخوردار هستند.
- این سایتها کاملا بر اساس نیاز و سلیقه کارفرما طراحی میشوند. برای همین نمیتوان مشابه آن را در سایتهای دیگر مشاهده کرد.
- سایتهای اختصاصی از هزینه نگهداری و توسعه کمتری برخوردارند و از این نظر به صرفه میباشند.
سایت اختصاصی مناسب چه افرادی است؟
به طور کلی هر فردی میتواند از سایت اختصاصی برای تجارت خود استفاده نماید. اما این سایتها بیشتر مناسب پروژههایی هستند که از برنامه توسعه بلند مدتی برخوردارند و نیاز به بروزرسانیهای زیادی دارند. برای مثال استارتاپها که دائما نیاز به توسعه کسب و کار خود دارند، بهتر است از طراحی سایت اختصاصی استفاده نمایند. علاوه بر این در صورتی که نیاز باشد امکانات و خدمات سایت از طریق پلتفرمهایی چون اپلیکیشن نیز ارائه شود، بهتر است از طراحی اختصاصی برای سایت استفاده کرد. سایتهای اختصاصی از قابلیت ارتقا و توسعهپذیری زیادی برخوردارند و انعطاف بالایی دارند.
مراحل طراحی و ساخت سایت اختصاصی
اگر قصد دارید از طراحی سایت اختصاصی استفاده کنید، مراحل زیر را دنبال کنید.
- در ابتدا به سراغ یک شرکت طراحی سایت معتبر بروید و یک جلسه مشاوره با هم داشته باشید. در این جلسه، هدف کارفرما از طراحی سایت مورد بررسی قرار گرفته و امکانات پیشنهادی و هزینه تخمینی به وی ارائه خواهد شد.
- پس از آنکه با شرکت به توافق برسید، یک قرارداد بین شرکت و شما بسته میشود.
- پس از عقد قرارداد، طراحی گرافیکی قالب سایت شروع شده که در نهایت باید به تائید کارفرما برسد.
- بعد از آن نوبت به کدنویسی و برنامه نویسی سایت اختصاصی میرسد. در این مرحله برنامه نویس شرکت با استفاده از یک زبان مانند PHP یا ASP به کدنویسی سایت میپردازد.
- زمانی که کار کدنویسی سایت به اتمام برسد، میتوان برای صفحهآرایی و ورود اطلاعات اقدام کرد.
- پس از آن سایت بررسی نهایی شده و آپلود میشود.
سایت اختصاصی با سایتهای قالب آماده چه تفاوتی دارد؟
در اینجا به بررسی تفاوتهای سایت اختصاصی و سایت وردپرس که با استفاده از قالب آماده طراحی میشود، میپردازیم.
- سایت اختصاصی و سایت وردپرسی هر دو از سطح امنیت خوبی برخوردار هستند. اما سایتهای اختصاصی امنیت بالاتری دارند.
- سایتهای اختصاصی به صورت صفر تا صد متناسب با نیاز و سلیقه کارفرما طراحی میگردند. برای همین میتوان به راحتی آنها را شخصیسازی کرده و تغییرات مورد نظر را در آنها اعمال کرد.
- طراحی وب اختصاصی از هزینه نگهداری و توسعه کمی برخوردار است و فرد نیازی به صرف هزینه زیادی از این بابت نخواهد داشت.
- از آنجایی که سایتهای وردپرسی با قالبهای آماده رایگان یا پولی طراحی میگردند، هزینه بسیار پایینی دارند. در مقابل برای طراحی سایت اختصاصی باید هزینه زیادی جهت طراح و برنامه نویس سایت پرداخت شود.
- طراحی سایت با استفاده از وردپرس نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد و هر فردی با دیدن آموزشهای لازم، میتواند از پس طراحی آن برآید.
- سایتهای وردپرسی به زمان کمتری برای طراحی نیاز دارند و میتوان خیلی سریع آنها را پیادهسازی کرد.
طراحی سایت اختصاصی چیست؟
طراحی سایت اختصاصی یعنی در آن یک سایت به طور کامل از اول کدنویسی شده و شامل سیستم مدیریت محتوای آماده نمیباشد. مشتریانی که قصد دارند به طور اختصاصی از یک سایت برنامهنویسی شده برخوردار باشند، سایت اختصاصی گزینه مناسبی برایشان خواهد بود. کلیه کدهای این سایت متعلق به همان شرکت بوده و در اختیار فرد یا شرکت دیگری قرار نمیگیرد.
سایت اختصاصی برایمان بهتر است یا سایت وردپرسی؟
در صورتی که در انتخاب سایت اختصاصی و سایت وردپرسی شک دارید، بهتر است چند نکته را در نظر بگیرید تا بر اساس آن به نتیجه برسید.
در درجه اول به هدفتان از طراحی سایت توجه کنید و ببینید از سایت چه توقعاتی دارید. در صورتی که میخواهید یک سایت با کاربری و مدیریت آسان داشته باشید، وردپرس انتخاب خوبی برایتان خواهد بود. اگر هم قصد دارید یک سایت برای پروژه بلند مدت با احتمال تغییرات زیاد داشته باشید، بهتر است به سراغ سایت اختصاصی بروید.
توجه به بودجه نیز در انتخاب بین سایت اختصاصی و وردپرسی مهم است. اگر بودجه کمی برای طراحی سایت در نظر دارید، وردپرس بهترین انتخاب برایتان خواهد بود.
نکته دیگر این است که چقدر زمان برای طراحی سایت در اختیار دارید. اگر به دنبال طراحی سایت در سریعترین زمان ممکن هستید، بدون شک باید به سراغ سایت وردپرسی بروید.
با توجه به این سه فاکتور و همچنین موارد دیگر، میتوانید از بین سایت اختصاصی و سایت وردپرسی انتخاب درستی داشته باشید. با این حال به طور کلی سایت اختصاصی برای ارگانها و سازمانهای بزرگ، شرکتهایی که حجم کاربر بالایی دارند، استارتاپها و سازمانهایی که بودجه کافی جهت طراحی سایت دارند، مناسب میباشد. طراحی سایت وردپرسی نیز برای افراد و شرکتهایی که کسب و کارشان بر سایت تکیه ندارد و به دنبال ویژگیهای خاصی نمیباشند، مناسب است.
آیا سایت اختصاصی معایبی دارد؟
در کنار هر مزایایی، میتوان معایبی را نیز پیدا کرد. با اینکه سایت اختصاصی از مزایای بیشماری برخوردار است، اما معایبی هم دارد که بهتر است با آنها آشنایی داشته باشید. سایتهای اختصاصی به طراحان سایت متخصص و حرفهای نیاز دارند و هر فردی نمیتواند از پس طراحی آن برآید. برای همین جهت طراحی و تغییرات در سایت، باید این کار را به فرد طراح بسپارید. از طرفی کلیه امور طراحی سایت اختصاصی، به زمان زیادی برای پیادهسازی نیاز دارند. دلیل آن هم کدنویسی از پایه و آزمون و خطاهایی است که در حین طراحی انجام میشود. این دو مورد جزو مهمترین معایب سایت اختصاصی هستند. با این حال اگر از نظر زمانی محدودیت ندارید و شخص طراح سایت همیشه در دسترستان است، این موارد قابل چشمپوشی خواهند بود.
هزینه طراحی سایت اختصاصی
همانطور که گفته شد، قیمت سایت اختصاصی از سایتهای مبتنی بر CMS بالاتر است. دلیل آن هم نیاز به نیروی متخصص و صرف زمان بیشتر است. قیمت سایت اختصاصی بر اساس امکانات و ویژگیهای مدنظر کارفرما تعیین میشود. در صورتی که سایت نیاز به بخشهای خاص و امکانات پیچیده داشته باشد، هزینه طراحی سایت اختصاصی بیشتر خواهد بود. برای همین نمیتوان قیمت ثابتی را برای سایت اختصاصی در نظر گرفت. اگر شما هم به دنبال طراحی سایت اختصاصی هستید و قصد دارید از هزینه آن مطلع شوید، بهتر است با مشاوران نیکراد وب تماس حاصل فرمایید. شرکت نیکراد وب جزو شرکتهایی است که در زمینه طراحی انواع سایت فروشگاهی، شخصی، شرکتی و… به صورت اختصاصی و وردپرسی فعالیت دارد. کلیه امور طراحی سایت در این شرکت، توسط متخصصان حرفهای انجام میگیرد.