چگونگی نصب قالب در سی پنل

چگونگی نصب قالب در سی پنل

برای نصب قالب وردپرس میتوان از طریق پیشخوان و بخش قالب‌ها اقدام کرده و یا از طریق FTP اقدام به انتقال فایل‌ها در پوشه مورد نظر کرد. حال روش دیگری که وجود دارد نصب قالب در سی پنل (CPanel) است که قرار است در این مطلب به بررسی و نحوه انجام آن بپردازیم.

CPanel چیست و چرا محبوب است؟

افرادی که با دنیای وب و هاستینگ آشنایی دارند، حتما نام سی پنل (CPanel) به گوششان خورده است. اما سی‌پنل چیست و چه کاربردی دارد؟ CPanel یکی از محبوبترین کنترل پنل‌های میزبانی وب یا هاستینگ است. این کنترل پنل مبتنی بر سیستم عامل لینوکس بوده و در سرتاسر جهان بسیار شناخته شده است. دلیل محبوبیت و معروفیت CPanel این است که استفاده از آن بسیار آسان است و هر فردی می‌تواند از پس کار با آن برآید. سی‌پنل از رابط کاربری ساده و کاربردی برخوردار است و تمام خدمات و امکانات را در یک واحد مشخص جمع کرده است. کاربران می‌توانند با ورود به این بخش، تمام امور مورد نظر خود را انجام داده و آنها را به خوبی مدیریت نمایند. از جمله کارهایی که میتوان در سی پنل انجام داد، مدیریت کامل سایت، بکاپ گیری از تمام اطلاعات به طور کامل و بخش‌بندی شده و پیمایش فایل‌ها و فولدرها با استفاده از فایل منیجر است.

چه زمانی به نصب قالب در CPanel نیاز است؟

اگر قالب مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کرده‌اید، می‌توانید کار نصب آن را شروع کنید. به گفته بسیاری از طراحان، قالب‌های برتر و غیر رایگان گزینه بسیار خوبی برای هر سایتی هستند. با اینکه این قالب‌ها پولی هستند و ممکن است برای برخی گران باشند، اما قابلیت‌ها و برتری‌هایی نسبت به قالب‌های دیگر دارند که با گذشت زمان به آنها پی برده می‌شود. حال اگر قالب انتخاب شده از حجم زیادی برخوردار باشد، قادر به آپلود آن از طریق پنل سایت نخواهید بود. چرا که بارگذاری فایل از طریق پنل محدودیت حجمی دارد و اگر فایل از حجم بیشتر از حد مجاز برخوردار باشد، امکان آپلود آن وجود ندارد. برای همین در این شرایط باید از طریق پنل هاستینگ اقدام کرده و قالب را نصب کرد. پس اصولا زمانی که قالب از حجم زیادی برخوردار باشد، برای نصب آن از طریق سی پنل هاست اقدام می‌شود.

اگر قصد فعال سازی قالب وردپرس از طریق داشبورد آن را دارید، کافیست به بخش ظاهر و سپس موضوعات وارد شوید و گزینه افزودن جدید را انتخاب کنید. در اینجا می‌توانید فایل زیپ را انتخاب کرده و بارگذاری نمایید. حال اگر این امکان وجود نداشته و نتوانستید فایل را با موفقیت آپلود کنید، می‌توانید به نصب قالب روی هاست یا همان سی پنل هاست بپردازید. CPanel در میزبانی وب یا همان هاست شما وجود دارد و تمام فایل‌ها و پایگاه‌های داده سایت در آن واقع است.

آموزش نصب قالب در سی پنل

 

آموزش نصب قالب در سی پنل

 

برای اینکه بتوانید قالب خود را در سی پنل نصب کنید، باید فضای کافی در اختیار داشته باشید. پس از اطمینان از وجود فضای کافی، می‌توانید کار نصب قالب را شروع کنید. نصب قالب وردپرس از طریق CPanel بسیار آسان است و با کمی دقت میتوان به خوبی بر روی آن تسلط پیدا کرد. با این حال اگر بار اولی است که می‌خواهید از طریق سی پنل اقدام به نصب قالب کنید، بهتر است از داده‌ها و اطلاعات سایت خود بکاپ بگیرید تا بعدا دچار مشکل نشوید. در ادامه به بررسی مراحل نصب قالب در سی‌پنل می‌پردازیم:

  • در ابتدا باید وارد پنل CPanel خود شوید و اطلاعات ورودی را که از هاستینگ دریافت کرده‌اید، وارد نمایید. پس از درج اطلاعات، وارد پنل شده و باید مستقیما وارد بخش File Manager شوید. محل قرارگیری فایل منیجر در هر پنلی متفاوت است. اما بیشتر در ستون‌های اول سی پنل قرار دارد.
  • پس از وارد شدن به فایل منیجر، بر روی Public_Html کلیک کنید. همانطور که حتما می‌دانید Public_Html محلی است که در آن تمام پوشه‌ها و فایل‌های سایت قرار دارد. در این فایل پوشه wp-content را پیدا کرده و آن را باز نمایید.
  • در این مرحله وارد پوشه Themes شوید. در این پوشه می‌توانید تمام قالب‌های فعال و غیر فعال سایت وردپرسی خود را مشاهده کنید. برای اینکه قالب مورد نظر خود را در سی پنل نصب کنید، باید فایل ZIP و فشرده آن را در پوشه Themes بارگذاری کنید. برای این کار از بخش بالا بر روی گزینه Upload کلیک کنید. این گزینه همراه با یک فلش رو به بالا (یا پایین) در نوار پنل مشخص است.
  • در این مرحله باید فایل زیپ قالب را از روی کامپیوتر انتخاب کرده تا مراحل آپلود آن شروع شود. با شروع فرآیند آپلود قالب در سی پنل، روند پیشرفت بارگذاری آن از بخش پایین صفحه قابل مشاهده است. شما باید تا زمانی که نوار پیشرفت پر شده و به عدد 100 درصد برسد، صبر نمایید. با مشاهده عدد 100% می‌توانید به آپلود موفقیت آمیز فایل قالب پی ببرید. توجه داشته باشید زمان بارگذاری فایل بستگی به سرعت اینترنت شما دارد. همچنین اگر حجم فایل زیاد باشد، به زمان بیشتری برای آپلود آن نیاز است.
  • پس از آپلود کامل فایل، به پوشه Themes برگردید و صفحه را رفرش نمایید. در اینجا باید یک فایل زیپ را مشاهده کنید. روی فایل کلیک راست کرده و بر روی گزینه Extract کلیک کنید تا از حالت فشرده خارج شود. در این زمان پنجره‌ای برایتان باز می‌شود که روند خارج شدن فایل از حالت فشرده را نشان می‌دهد. زمانی که این عمل به پایان رسید، بر روی گزینه Close کلیک کنید و مجددا صفحه را رفرش نمایید. در این زمان پوشه‌ای با نام قالب یا تم خود را مشاهده خواهید کرد.
  • در این زمان نصب قالب در سی پنل به پایان رسیده است. حال تنها کاری که باید انجام دهید این است که به پنل مدیریت وردپرس بازگشته و از آنجا قالب را اکتیو کنید. بهتر است قبل از بستن سی‌پنل، فایل فشرده زیپ را که دیگر به آن نیازی ندارید را پاک کنید. این کار باعث می‌شود تا فضای هاست شما اشغال نشود. برای این کار روی فایل زیپ کلیک راست کرده و گزینه Delete را انتخاب کنید.
  • کار نصب قالب در سی پنل به اتمام رسیده و می‌توانید از قالب جدید خود برای سایتتان بهره ببرید.

نحوه نصب قالب از مخزن وردپرس

 

نحوه نصب قالب از مخزن وردپرس

 

در بخش‌های قبلی با نحوه نصب قالب در سی‌پنل هاست به خوبی آشنا شدیم. حال اگر جزو افراد مبتدی هستید و از نحوه نصب قالب از مخزن وردپرس اطلاعی ندارید، بهتر است به این بخش نیز توجه داشته باشید. برای این کار مراحل زیر را دنبال نمایید.

  • وارد پیشخوان وردپرس شوید و از آنجا به مسیر نمایش و سپس پوسته‌ها مراجعه کنید.
  • بر روی گزینه افزودن کلیک کنید تا به صفحه بعدی راه پیدا کنید.
  • در این صفحه با گزینه‌هایی چون ویژه، محبوب، تازه‌ترین و علاقمندی‌ها روبرو می‌شوید که می‌توانید از طریق آنها قالب مورد نظر خود را پیدا کنید. اگر هم بر روی گزینه صافی خصوصیات کلیک کنید، می‌توانید از میان ویژگی‌های موجود قالبی را که با ویژگی‌های مدنظرتان یکی است پیدا نمایید.
  • در صفحه بعدی قالب‌ها بر اساس موارد مورد نظر شما، نمایش داده می‌شوند. در اینجا می‌توانید قالب دلخواه را پیدا کرده و از طریق نسخه پیش نمایش، آن را مشاهده نمایید. پس از آن باید روی گزینه نصب قالب کلیک کنید تا عمل فعالسازی و نصب آن انجام شود.
  • زمانی که قالب نصب گردد، ظاهر سایت خود را با قالب جدید مشاهده خواهید کرد.

رفع خطای پیدا نشدن فایل style.css قالب وردپرس

برخی مواقع هنگام نصب قالب وردپرس، مشکلات و خطاهایی رخ می‌دهد که بهتر است از آنها اطلاع داشت. از میان خطاهای موجود، خطای پیدا نشدن فایل style.css قالب وردپرس یکی از عمومی‌ترین و رایج‌ترین خطاها است. این خطا بیشتر برای نصب قالب‌های سفارشی رخ می‌دهد و رفع آن کار خاصی ندارد. زمانی که شما قالب را در سایت نصب کرده و از حالت فشرده خارج می‌شود، پوشه قالب به بخش themes اضافه می‌شود. حال در اینجا باید طوری از فایل قالب یک نسخه فشرده برای نصب در سایت استفاده کنید که با خارج شدن از حالت زیپ، پوشه قالب به دایرکتوری themes اضافه شود. در این شرایط فایل‌های موجود در پوشه شامل فایل style.css هم می‌شوند. برای همین باید به آخرین پوشه‌ای که فایل‌های وردپرس در آن قرار دارد، برسید و نسخه فشرده را از آن تهیه کنید.

جمع بندی

در این مطلب به بررسی نحوه نصب قالب در سی پنل پرداختیم و با مراحل انجام آن به خوبی آشنا شدیم. همانطور که اشاره کردیم، CPanel یکی از کنترل پنل‌های میزبانی هاست است که بسیار محبوب است. دلیل محبوبیت این کنترل پنل، سهولت استفاده از آن است. زمانی که کاربران بخواهند قالب خود را بر روی سایت نصب کنند، می‌توانند به جای نصب مستقیم از طریق پیشخوان، از سی پنل هاست اقدام کنند. اغلب زمانی از سی‌پنل برای نصب قالب استفاده می‌شود که حجم آن بالا باشد. چرا که بارگذاری فایل از طریق پنل پیشخوان محدودیت حجمی دارد و اگر فایل از حجم بیشتر از حد مجاز برخوردار باشد، امکان آپلود آن وجود ندارد. بنابراین اگر شما هم قصد استفاده از قالب با حجم بالا دارید، بهتر است به موارد اشاره شده در متن توجه داشته باشید تا بتوانید قالب خود را به راحتی در CPanel نصب کنید.

0 0 رای ها
امتیاز شما به این مطلب
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x