طراحی وب سایت حقوقی و وکالت

طراحی وب سایت حقوقی و وکالت

در حال حاضر بیشتر وکلا و موسسات حقوقی جهت معرفی خدمات و مشخصات خود، از سایت استفاده می‌کنند. با استفاده از وب سایت حقوقی میتوان هم به مشاوره آنلاین با افراد پرداخته و هم خدمات خود را به صورت اینترنتی معرفی کرد. از آنجایی که این روزها بیشتر افراد جامعه از اینترنت برای پیدا کردن خدمات مورد نظر خود استفاده می‌کنند، اهمیت طراحی سایت حقوقی و وکالت بیش از قبل شده است. برای همین یکی از بهترین کارها جهت موفقیت در این حوزه، طراحی سایت به صورت اختصاصی است. اگر شما هم به فکر داشتن وب سایت وکالت هستید، به موارد اشاره شده در ادامه مطلب توجه داشته باشید.

اهمیت طراحی سایت حقوقی و وکالت

طراحی سایت حقوقی با مزایای زیادی همراه است و کمک زیادی به رونق کسب و کار افراد می‌کند. در رابطه با انواع مزایای طراحی سایت وکالت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جذب موکل از طریق سایت

با طراحی سایت حقوقی و وکالت میتوان شانس افزایش موکل و مشتریان خود را بیشتر کرد. برای این کار هم نیاز است به یک سری تکنیک‌های سئو و محتوا توجه شود تا بتوان رتبه سایت را در موتور جستجوی گوگل ارتقا بخشید. با توجه به روش‌های بهینه سازی سایت و سئوسازی میتوان به صورت ارگانیک و طبیعی و بدون نیاز به هزینه تبلیغات، به جذب مشتری پرداخت.

  • افزایش اعتبار برند حقوقی

با فهرست شدن نام موسسه حقوقی یا نام وکیل در موتور جستجو، میتوان به شهرت خود بیشتر افزود. وکلایی که از سایت برخوردار هستند، میتوانند از این طریق نام خود را به یک برند حقوقی معتبر تبدیل کنند.

  • کاهش هزینه های بازاریابی و تبلیغات

در حال حاضر بازاریابی و تبلیغات از طریق سایت و شبکه‌های اجتماعی، از هزینه‌های کمتری نسبت به بازاریابی‌های سنتی و فیزیکی همچون بیلبوردهای تبلیغاتی برخوردار است. برای همین با طراحی سایت حقوقی و وکالت، میتوان از استراتژی‌های مختلفی در این زمینه استفاده کرده و سبب جذب مشتریان بیشتر شد. بازاریابی به این شکل سبب دسترسی به مشتریان بیشتر شده و به افزایش فروش و درآمدزایی کمک بیشتری می‌کند.

  • ارائه خدمات به صورت 24 ساعته

 

ارائه خدمات به صورت 24 ساعته

 

سایت‌ها بر خلاف خدمات فیزیکی که معمولا از ساعت کاری خاصی برخوردار هستند، همیشه در دسترس هستند و به صورت شبانه روزی و هر روز هفته در اختیار افراد می‌باشند. برای همین افرادی که قصد دارند از طریق سایت حقوقی به کسب اطلاعات در این حوزه بپردازند، میتوانند در هر زمان و مکانی به آن دسترسی داشته باشند و از خدمات آن استفاده نمایند. همچنین میتوان از سیستم چت آنلاین بر روی سایت استفاده کرده و در زمان‌های مختلف به سوالات کاربران پاسخ داد. این موضوع روی تبدیل شدن کاربران سایت به مشتریان بالقوه تاثیر زیادی دارد.

  • تعامل و ارتباط بهتر با مشتریان

همانطور که گفته شد با در نظر گرفتن سیستم چت آنلاین میتوان با کاربران سایت به ارتباط و تعامل بهتری پرداخت. به جز چت زنده هم میتوان از فرم‌های تماس استفاده کرده و امکان برقراری تماس مشتری با مجموعه را فراهم کرد.

مهمترین مراحل و اقدامات در طراحی وب سایت حقوقی

افرادی که قصد دارند از سایت حقوقی و وکالت برخوردار شوند، باید در ابتدا به یک سری پیش نیازها توجه داشته باشند. در این رابطه هم باید به طراحی لوگو و در نظر گرفتن شعار تبلیغاتی حقوقی، خرید هاست و دامنه برای سایت و در نظر گرفتن محتوای اولیه برای سایت همچون محتوای صفحه درباره ما اشاره کرد. پس از آن طراحی سایت شروع شده و مراحل آن به ترتیب طی می‌شود. در این رابطه هم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طراحی قالب سایت و ساخت برگه های مورد نیاز. برای ساخت سایت حقوقی میتوان هم از قالب‌های آماده استفاده کرده و یا به صورت اختصاصی به طراحی آن پرداخت.
  • اضافه کردن امکانات مورد نظر به سایت. در طراحی سایت وکالت باید به امکانات مورد نیاز بر اساس اهداف کارفرما توجه شود. کلیه امکانات سایت حقوقی باید در مراحل مقدماتی طراحی سایت پیاده سازی شوند.
  • ورود محتواهای اولیه به سایت. پس از طراحی مقدماتی سایت، باید یک سری اطلاعات لازم در سایت وارد شود تا سایت از نظر محتوا کمی غنی شود.
  • انجام کانفیگ های امنیتی.
  • پیشبرد کارهای مربوط به سئو تکنیکال. در این رابطه هم باید به مواردی چون ایجاد سایت مپ، بهینه سازی کدهای سایت و… اشاره کرد.

پس از آنکه مراحل طراحی سایت به اتمام رسید، باید به یک سری از امور دیگر پس از راه اندازی سایت توجه کرد. در این رابطه هم باید به تدوین استراتژی محتوا و سئوی سایت بر اساس کلمات کلیدی مورد نظر، تولید محتوای بروز و سئو شده به طور مستمر، لینک سازی داخلی و خارجی اصولی توجه کرد. برای لینک سازی خارجی میتوان از رپورتاژ آگهی، برند منشن و … استفاده کرد.

امکانات و ویژگی‌های لازم برای موفقیت سایت حقوقی

 

امکانات و ویژگی‌های لازم برای موفقیت سایت حقوقی

 

یک سایت هر چقدر از امکانات ضروری و مهم بیشتری برخوردار باشد، تاثیر بیشتری بر روی مخاطب و جذب او می‌گذارد. در همین رابطه از جمله امکانات لازم در طراحی سایت حقوقی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. سیستم مشاوره آنلاین سایت

یکی از مهمترین امکاناتی که در طراحی سایت حقوقی باید به آن توجه شود، راه اندازی سیستم مشاوره آنلاین است. این سیستم به کاربر اجازه می‌دهد تا خیلی سریع و راحت با وکلا یا مشاوران حقوقی موسسه ارتباط برقرار کند و سوال‌های مدنظر را از او بپرسد.

  1. بخش اخبار و وبلاگ

با استفاده از محتوای یونیک و کاربرپسند میتوان به سئوی سایت کمک بیشتری کرده و سبب ارتقای رتبه سایت در موتور جستجوی گوگل شد. همچنین میتوان از محتواهای ویدیویی نیز استفاده کرد تا بتوان بر روی جذب مشتری و ماندگاری او در سایت کمک کرد.

  1. صفحه درباره ما و معرفی

در سایت حقوقی باید یک صفحه را به درباره ما اختصاص داده و در آن راجع به رزومه وکیل یا وکلای مجموعه صحبت کرد. این صفحه نیز تاثیر زیادی در جذب مخاطب دارد و باید به خوبی نگارش و طراحی شود.

  1. ریسپانسیو بودن سایت

سایت حقوقی یا وکالت، باید از طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا برخوردار باشد تا در هر پلتفرم و دستگاهی به خوبی نمایش داده شود. این موضوع بسیار مهم است و باید به آن توجه زیادی شود.

هزینه طراحی سایت وکالت و حقوقی چقدر است؟

قیمت طراحی سایت وکالت حقوقی به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. در واقع هزینه طراحی هر سایتی با توجه به موارد متعددی در نظر گرفته می‌شود و در رابطه با طراحی سایت حقوقی نیز به همین شکل است. مهمترین فاکتورهای موثر در هزینه طراحی سایت حقوقی هم به شرح زیر می‌باشند:

  • طراحی سایت وردپرسی یا اختصاصی: در حال حاضر بسیاری از افراد از سیستم‌های مدیریت محتوا همچون وردپرس، جوملا و دروپال برای طراحی سایت استفاده می‌کنند. طراحی سایت با استفاده از این سیستم‌ها نسبت به طراحی سایت اختصاصی با هزینه کمتری همراه است. چرا که در طراحی سایت اختصاصی نیاز به برنامه نویسی صفر تا صد است. برای همین یکی از عوامل موثر در تعیین قیمت طراحی سایت حقوقی، نحوه طراحی آن است.
  • سطح امکانات و برگه‌های سایت: برخی از سایت‌ها ساده هستند و تنها شامل چند صفحه می‌باشند. چنین سایت‌هایی خیلی زود طراحی می‌شوند و با هزینه کمتری هم همراه هستند. اما اگر تعداد صفحات سایت بالا بوده و نیاز به امکانات بیشتری برای آن باشد، هزینه طراحی سایت هم بیشتر می‌شود.
  • گرافیک سایت: بسته به استفاده از گرافیک ساده، متوسط و یا حرفه‌ای برای سایت حقوقی، هزینه متفاوتی برای آن در نظر گرفته می‌شود.

پس همانطور که مشخص است طراحی سایت حقوقی هزینه ثابتی ندارد و قیمت آن بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود. همچنین مدت زمان لازم برای طراحی سایت وکلا به مواردی چون ساده یا پیچیده بودن سایت و امکانات لازم در آن بستگی دارد. با این حال معمولا بازه زمانی لازم جهت طراحی سایت حقوقی بین یک هفته الی 45 روز خواهد بود.

طراحی سایت حقوقی کارن توسط نیکراد وب

 

طراحی سایت حقوقی کارن توسط نیکراد وب

 

شرکت نیکراد وب از جمله شرکت‌های فعال در زمینه طراحی سایت و سئو است. این شرکت با به کارگیری نیروهای متخصص و حرفه‌ای، بهترین خدمات تخصصی وب را با بالاترین کیفیت در دسترس مشتریان خود قرار می‌دهد. نیکراد وب تاکنون وب سایت‌های زیادی را طراحی کرده است و در زمینه طراحی انواع سایت همچون سایت فروشگاهی، سایت شرکتی، سایت شخصی و … تخصص دارد. یکی از وب‌ سایت‌های حقوقی طراحی شده توسط نیکراد وب، وب سایت موسسه حقوقی کارن است. این وب سایت با توجه به نیاز کارفرما طراحی شده و از کلیه امکانات مورد نیاز برخوردار می‌باشد. در صورتی که شما هم به دنبال یک شرکت معتبر جهت طراحی وب سایت وکالت هستید، میتوانید با این شرکت تماس گرفته و از شرایط طراحی سایت اعم از مدت زمان لازم و هزینه آن مطلع شوید.

جمع بندی

افرادی که در حوزه وکالت مشغول به فعالیت هستند، میتوانند از طریق طراحی سایت حقوقی به برند شدن نام خود در این حوزه کمک کنند و مشتریان و یا همان موکلان بیشتری را جذب نمایند. برای طراحی سایت حقوقی هم بهتر است از افراد متخصص در این حوزه کمک گرفته تا طراحی سایت به شکل کاملا اصولی صورت بگیرد. شرکت نیکراد وب از شرکت‌های معتبر در این حوزه است که میتوانید جهت طراحی سایت وکالت با آن تماس حاصل فرمایید.

0 0 رای ها
امتیاز شما به این مطلب
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x