طراحی سایت وردپرسی

بدون شک وردپرس (wordpress) یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا با محبوبیت بسیار بالا است. افرادی که در زمینه طراحی سایت مشغول به کار هستند، این سیستم مدیریت محتوا را جزو یکی از محبوبترین و پرکاربردترین CMSها می‌دانند. با استفاده از وردپرس میتوان خیلی سریع و با هزینه پایین، یک سایت را در مدت زمان کوتاهی راه‌اندازی کرد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای مزایا و ویژگی‌های زیادی است که در ادامه به تمامی آنها اشاره خواهیم داشت.

مشاوره با کارشناسان نیکراد وب

فرم روبرو را تکمیل کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما ارتباط برقرار کنند.

درخواست مشاوره طراحی سایت

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس یکی از CMSهایی است که بیشتر افراد جهت راه‌اندازی سایت از آن استفاده می‌کنند. با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا، میتوان اقدام به راه‌اندازی هر وب سایتی اعم از فروشگاهی، شخصی، شرکتی، وبلاگی و … کرد. دلیل اینکه وردپرس از محبوبیت و معروفیت بیشتری نسبت به سایر CMS‌ها برخوردار است، این است که این سیستم انعطاف بالایی دارد و کار با آن بسیار ساده است. برای همین بیشتر افرادی که در حوزه طراحی سایت مشغول هستند، می‌توانند خیلی زود با آن ارتباط برقرار کرده و به طراحی سایت با وردپرس بپردازند. خصوصیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس این است که به صورت رایگان و متن باز می‌باشد. برای همین اگر با کدنویسی آشنایی کمی هم داشته باشید، می‌توانید کدهای آن را به طور اختصاصی تغییر دهید و سایت را شخصی‌سازی نمایید. وردپرس توسط زبان برنامه‌نویسی پی‌اچ‌پی (PHP)  نوشته شده و به وسیله پایگاه داده Mysql پشتیبانی می‌شود.

چرا سیستم مدیریت محتوای وردپرس محبوبیت زیادی دارد؟

در حال حاضر سیستم‌های مدیریت محتوای زیادی در دسترس افراد قرار دارد. از جمله این سیستم‌های مدیریت محتوا میتوان به جوملا، دروپال، اکسپرشن انجین، سیلوراستریپ، وردپرس و … اشاره کرد. از میان این موارد، وردپرس یکی از شناخته شده‌ترین و محبوبترین CMS‌ها است. اما چرا وردپرس محبوب است؟ دلیل محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا میتواند به خاطر این خصوصیات باشد:

  • هر فردی، چه فرد حرفه‌ای و چه فرد مبتدی، قادر است از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده نماید. کار با این سیستم بسیار آسان بوده و با یک دوره آموزش کار با وردپرس میتوان به راحتی با آن به طراحی سایت پرداخت.
  • کدهای نوشته شده وردپرس، به صورت پیش فرض سئو شده‌اند. همین امر سبب شده تا موتور جستجو گوگل، به سرعت صفحات وردپرس را به دلیل سئو بیس بودن ایندکس نماید.
  • سیستم مدیریت محتوای وردپرس امکان بروزرسانی دارد و خیلی سریع میتوان آن را با نسخه جدید، بروزرسانی کرد.
  • طراحی سایت با وردپرس از امنیت خوبی برخوردار خواهد بود؛ چرا که بروزرسانی‌های منظم و مداوم وردپرس، سبب افزایش امنیت سایت خواهد شد. به طور میانگین وردپرس سالانه بین 4 الی 8 بار آپدیت می‌شود که این تعداد بیشتر از سایر نرم‌افزارها می‌باشد.

ویژگی‌ها و مزایای وردپرس (wordpress) چیست؟

  • نصب سریع و آسان

از مهمترین خصوصیات و ویژگی‌های وردپرس میتوان به نصب آسان و سریع آن اشاره کرد. نصب وردپرس بسیار راحت بوده و تنها در عرض چند دقیقه میتوان آن را نصب کرده و اقدام به ایجاد صفحات جدید کرد. همین ویژگی سبب شده تا افراد زیادی علاقمند به استفاده از وردپرس برای طراحی سایت‌های خود باشند.

  • طراحی ساده وردپرس

وردپرس از یک رابط بصری بسیار خوبی برخوردار بوده که سبب شده بتوان به راحتی در آن صفحات جدید ایجاد کرد، پست‌ها را مدیریت کرد و به آپلود تصاویر و فایل‌ها پرداخت. کافیست سیستم خود را به یک اینترنت پر سرعت متصل نمایید و به کار بر روی سایت وردپرسی بپردازید.

  • متن باز بودن

وردپرس به صورت open source طراحی شده است. همین ویژگی این امکان را به افراد طراح سایت می‌دهد تا بتوانند کدهای آن را تغییر داده و آن‌ها را کم و زیاد نمایند. متن باز بودن وردپرس کار کدنویسان و طراحان سایت را آسان کرده است؛ چرا که دیگر نیازی به کدنویسی صفر تا صد سایت نخواهد بود.

  • افزودن افزونه و ایجاد بخش‌های متنوع

افزونه یا پلاگین وردپرس، همچون برنامه‌های کاربردی گوشی بوده و به صورت رایگان و غیر رایگان در اختیار افراد قرار دارد. با استفاده از افزونه میتوان امکانات و قابلیت‌های جدیدی به سایت اضافه کرده و بخش‌های متنوعی در آن ایجاد کرد. از جمله افزونه‌های پرکاربرد میتوان به افزونه‌های فرم تماسی، سئو و بهینه سازی سایت، اسلایدرهای گرافیکی و … اشاره کرد.

  • انعطاف‌پذیری بالا

همانطور که گفتیم وردپرس از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار است و میتوان آن را بر اساس سلیقه مشتری، به راحتی تغییر داد. با استفاده از وردپرس میتوان یک سایت با چندین صفحه مختلف ایجاد کرده و نگرانی از بابت عملکرد سایت نداشت.

  • دسترسی با سطوح مختلف به افراد

مدیر سایت وردپرس، قادر است به چندین کاربر امکان دسترسی به سایت دهد و برای هرکدام سطح دسترسی خاصی تعریف نماید. بر این اساس میتوان به راحتی با کمک چندین نفر به مدیریت سایت وردپرسی پرداخته و خیلی زود آن را ارتقا داد. فضای مدیریتی وردپرس بسیار ساده‌ بوده و هر فردی قادر است از پس آن برآید.

  • رایگان و مقرون به صرفه بودن

در صورتی که از تمام افزونه‌های رایگان وردپرس استفاده نمایید، می‌توانید بدون هزینه‌ای یک سایت وردپرس رایگان طراحی کنید. البته افزونه‌های غیر رایگان وردپرس هزینه پایینی دارند و با خریداری آنها نیز میتوان گفت یک سایت مقرون به صرفه در اختیار خواهید داشت. بنابراین اگر به دنبال طراحی سایت با هزینه پایینی هستید، سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهترین گزینه برایتان خواهد بود.

  • ریسپانسیو و واکنش‌گرا بودن

سایت‌های وردپرسی به صورت ریسپانسیو یا همان واکنش‌گرا طراحی می‌شوند. منظور از ریسپانسیو بودن این است که سایت در تمامی پلتفرم‌ها نظیر لپ تاپ، موبایل، تبلت و… به صورت یکسان و درستی نمایش داده می‌شود.

  • قالب‌های بسیار متنوع و چشمگیر

سایت وردپرس از قالب و پوسته‌های زیاد و متنوعی برخوردار است. برای همین هر فردی بر اساس سلیقه و نیاز خود، می‌تواند از یک قالب مناسب برای سایت استفاده نماید. قالب‌های وردپرس همچون افزونه‌ها، به دو صورت رایگان و غیر رایگان در اختیار افراد قرار دارند. قالب‌های غیر رایگان وردپرس، هزینه زیادی ندارند و با پرداخت مبلغی ناچیز میتوان از یک پوسته حرفه‌ای و زیبا برای سایت بهره‌مند شد.

سوالات متداول

بله. در کنار هر مزایایی، قطعا معایبی وجود دارد. از معایب سایت وردپرس میتوان به سرعت پایین‌تر سایت با نصب پلاگین‌های بیشتر و نیاز به عیب‌یابی در صورت بروز مشکل هنگام بروزرسانی سایت اشاره کرد. با این حال مزایای سایت وردپرسی به قدری زیاد است که معایب آن اصلا به چشم نمی‌آید.

هزینه طراحی سایت با وردپرس بر اساس فاکتورهای مختلفی محاسبه می‌شود. هر چقدر سایت نیاز به امکانات و بخش‌های بیشتری داشته باشد، هزینه طراحی سایت بالاتر خواهد بود.